28 березня, 2024

ПОЛИЦЯ для МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ_випуск 2

 Джеремі Стронг «Гармидер у школі»

 Сьогодні на поличку для майбутніх вчителів ставлю ще одну книжку. До «Стефи та її Чакалки» доєднується «Гармидер у школі».

Іван Андрусяк написав книгу про неслухняних дітей.

Джеремі Стронг розказав про неслухняну вчительку. Міс Лілія Гармидер – справжнє лихо для адміністрації школи. Вона приборкувачка суворих директорів та завучів.

Можливо, секрет її успіху в тому, що міс Гармидер - учитель на заміну. Ніхто не підозрює, що вона  за кілька тижнів може змінити плин життя в школі.  Планує вона це, чи само воно так виходить?

Про один її секрет все ж таки сьогодні розповім. Треба мати велику торбу з різними цікавими штуками. Діти від уроків міс Гармидер у захваті.

Чи стане вона гарним прикладом для майбутніх вчителів? Яку позицію вони б воліли зайняти? Чи вистачить у них сміливості бути, як у міс Гармидер?

Молоді учителі на власному досвіді будуть опановувати науку, що не завжди  суворі педагоги це погано. В наш час і ми не застраховані від суворих колег. Молодому учителю знадобляться уміння знаходити спільну мову з досвідченішими колегами. І не завжди треба починати з революції, а спочатку спробувати шукати спільну мову.

Джеремі Стронг вчить не боятися.

На відміну від книги Андрусяка, книга «Гармидер у школі» є у нашій бібліотеці. Читайте. Це підніме вам настрій.

P.S. Де шукати ту полицю, на яку поставила книжку Джеремі Стронга? На головній сторінці сайту є розділ "ПУТІВНИКИ". Під 13 номером значиться "Віртуальна бібліотека" (більш детально про неї писала 23 грудня). Це і є вхід до Віртуальної бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар