15 лютого, 2024

КАЛЕНДАР неКРУГЛИХ ДАТ_Анне-Катріне Вестлі

Маю честь розділити свій день народження з багатьма видатними людьми. І серед них - Анне-Катріне Вестлі, видатна норвежська письменниця, що писала для дітей

Знайшла про неї 2 публікації українською мовою: статтю у Вікіпедії та рецензію на її книги на порталі Yakaboo 

Хто б не написав реценцію, підписуюсь під кожним словом: " Якщо ви хочете прищепити своїм дітям доброту, милосердя і оптимізм, рекомендуємо купити книги Анне-Катрін Вестлі. Придумані автором історії схожі на казки, тому що завжди мають щасливий фінал. Однак насправді в творчості Анне-Катрін Вестлі піднімаються не казкові, а злободенні соціальні теми. Просто письменниця не згущує чорні фарби, пам'ятаючи, що книги призначені в першу чергу дітям, у яких не повинно бути страху перед світом. Письменниця принципово не вчить добру на прикладі зла, а просто показує, наскільки світлим і радісним може бути життя, коли люди думають не тільки про себе"

Парадокс у тому, що без магічних створінь, без фантастичних світів, без подорожей у часі вона створила казковий світ. сповнений любові і життя, у якому проблеми вирішуються дуже легко.

Приєднують до заклику Yakaboo: якщо хочете виростити добрих дітей, купуйте їм добрі книжки Анне-Катаріне Вестлі. Не маєте можливості придбати - шукайте в бібліотеках. 

У нашій бібліотеці є 3-тя книга пригод багатодітної сім'їю . Першу прослухала сама і рекомендую вам це зробити.


Немає коментарів:

Дописати коментар