10 жовтня, 2023

Зустріч із Дарією Паламарчук

    Ми вже розповідали про зустріч із Дарією Паламарчук.  

    Колись давно саме з такої зустрічі у вересні 2020 року почалася моя дворічна співпраця з класом Олени Леонідівни Радомирської. Нині вони шестикласники, і то інша історія.

    Зараз я на порозі співпраці з наступними вихованцями Олени Леонідівни, другокласниками, але й про це іншим разом поговоримо. 

    Сьогодні більше розповім про Дар'ю. Вона - письменниця, поетка, казкарка, художниця, ілюстраторка, арттерапевтка, авторка серії збірок казок про природу з доповненою реальністю та 8 збірок поезії. Збірка казок про мушельки з доповненою реальністю стала переможницею Всеукраїнського конкурсі інноваціної книги "Книжка майбутнього-2021".

     Членкиня Американської асоціації арттерапії, Національної асоціації художників та скульпторів України, багаторазова переможниця та призерка місцевих та всеукраїнських конкурсів поезії, літературних фестивалів тощо.

   Дар'я сама  ілюструє свої книги (в основному акварельними фарбами). І коли готує їх до друку, то не користується всім звичними шрифтами, а виписує всі слова сама.

   А ще вона мама дівчинки Зоряни.

   Запрошую вас до бібліотеки. Новинка чекає на вас

 



Немає коментарів:

Дописати коментар