14 грудня, 2023

НОВИНИ ВІРТУАЛЬНОГО ЗООПАРКУ_презентація книгарні

Давно не було мови про Віртуальний зоопарк.

Сьогодні розповідатиму про книгарню «Курочкині книжечки», яку на правах директора зоопарка включила до його складу. Це ж так логічно, еге ж? Зоопарк – навіть Віртуальний – може мати свою книгарню.

Ідею запозичила з книги американської письменниці Емі Тімберлей «Скунс та Барсук», про яку писала 30 листопада.  

Уявіть собі маленьке комфортне містечко Нордквіст, де звірі живуть розміреним спокійним життям. У ньому є пошта, служба доставки, видавництва, готель, магазини, бакалія, кафе, парк – і книгарня. Володіють книгарнею – курочки, звідси і назва «Курочкині книги». Курочки дуже уважні до відвідувачів, облаштували дві пари поручнів на дверях: внизу і вверху. 

Книгарня залита сонцем. Книги тут купаються у сонячних променях – на полицях і на столах, - як у тераріумі. Відвідувачам тут максимально комфортно, для мишок, наприклад, є відділ під столом. Є різні відділи за різними смаками. Якби у головного героя Барсука був час, він би нирнув з головою у вивчення літератури з каміньзнавства, як це робив Їжак, що саме переглядав свіжу пресу, або Мишка, що читала книгу під столом.  Зайчиха та Свинка гортали книги, а тим часом маленькі Поросятка гралися у Дитячому відділі. Поштовий Голуб засів у відділі «Великі Ціпочки»

Не буду спойлерити, чому на той момент, коли Барсук зайшов до книгарні, в ній не було курочок-власниць, але вони продумали план дій для покупців у разі своєї відсутності. Я трошки пофантазувала і  представила, якими вони можуть бути,  у CANVі.

Далі буде, обов'язково буде...

Немає коментарів:

Дописати коментар